KSCC Nijmegen minder goed bereikbaar tijdens Stevensloop op zondag 18 maart

Op zondag 18 maart 2018 vindt de Stevensloop in de buurt plaats. De Stevensloop is een hardloopwedstrijd met drie afstanden: 5 km, 10 km en 21,1 km. De start is op de Kronenburgersingel en de Stieltjesstraat en de finish op de Grote Markt in Nijmegen.

De wedstrijd heeft gevolgen als u op zondag de eucharistieviering op het Parochiecentrum wilt bijwonen.

 Het parcours leidt tot een aantal afsluitingen

Door middel van verkeersregelaars, hekwerk en afzetlint is het parcours afgezet. Mocht u op deze dag willen uitrijden dan is onderstaande situatie van toepassing.

  • Waalhaven/Waalfrontflats Tussen 11:30-14:30 is in- en uitrijden alleen mogelijk via Havenweg/Lijnbaanstraat, Marsstraat en Weurtseweg. Bestudeer de onderstaande kaart goed.

 Tekst gaat ver onder de afbeelding

Verder zijn ook de volgende straten beperkt bereikbaar:

  • Stieltjesstraat/Kronenburgersingel Hier vinden de starts van de parcoursen plaats. Het startgebied is afgesloten van 07:00 tot 17:00. Wij bieden een alternatieve parkeerplaats aan voor ingesloten bewoners met een eigen parkeergelegenheid. Deze alternatieve parkeerplaats is op het parkeerterrein ‘Oude Stad’. Mocht u tussen eerdergenoemde tijden graag weg willen met uw voertuig, mail of bel gerust naar onderstaand adres.
  • Nieuwe Marktstraat/Weurtseweg In het gedeelte van het centrum waar u woont, is het parcours afgesloten tussen 11:30 uur en 14:30 uur. Wij bieden een alternatieve parkeerplaats aan voor ingesloten bewoners met een eigen parkeergelegenheid. Deze alternatieve parkeerplaats is op het parkeerterrein ‘Oude Stad’. Mocht u tussen eerdergenoemde tijden graag weg willen met uw voertuig, mail of bel gerust naar onderstaand adres.
  • Handelskade Tussen 11:30-14:30 is in- en uitrijden alleen mogelijk via Nieuwe Hezelpoort, Lange Hezelstraat, Veemarkt, Waalkade en Ubbergseweg.

Burchtstraat

De Burchtstraat is van 07:00 uur tot 18:00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het centrum blijft toegankelijk voor voetgangers via oversteekpunten op de Burchtstraat ter hoogte van de Marikenstraat en de Broerstraat.

 Openbaar vervoer

Op zondag 18 maart zijn er verschillende omleidingen voor busdiensten. Plan uw reis per bus vooraf op www.breng.nl.

Meer informatie vindt u op: www.stevensloop.nl/deelnemers/stevensloop/abc