Aan alle leden van de Schippersvereniging Sterreschans

Omdat het coronavirus nog lang niet onder controle is en het door de regering opgelegde ‘zo veel mogelijk binnenblijf’ advies, zijn we er voorlopig nog niet van af.

Maar wij willen jullie er op attent maken, dat wij als bestuur niet helemaal voor anker liggen.

Het is erg jammer dat wij als vereniging voorlopig niets kunnen organiseren. Het was de bedoeling dat we zo half april naar Rheden uit eten zouden gaan met de vereniging, voorlopig maar uitstellen tot…?

We zouden misschien nog een dagje gaan varen en Floor zou een fietstocht organiseren, hopelijk kunnen we dit nog in de nazomer realiseren. Als we weer groen licht krijgen van de regering, zodat we onze clubavonden in september weer op kunnen gaan pakken en dat we elkaar hopelijk allemaal weer gezond ontmoeten in het OC.

Maar, als je je eigen verveeld, we hebben intussen verschillende dingen op onze website gezet.

www.schippersverenigingsterreschans.nl

Ter informatie: Als je de blauwe knoppen aanklikt met de linker muisknop, krijg de daaronder te zien wat je kunt gaan lezen of bekijken.

Wat wij fijn vinden is, dat er leden zijn die hun bijdrage hebben geleverd voor onze website, onder de knop van Schippersverhalen en onder de knop Jos Hubens.

Kijk ook onder de knop van Links – Fotoalbum en filmpjes.

Via YouTube kunnen/mogen we filmpjes downloaden en op onze site zetten.

We hebben verschillende filmpjes gevonden, wat ik persoonlijk een mooi filmpje vindt, is de reis met een spits van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Dat brengt weer herinneringen boven, dat mijn vader en moeder ook op een spits veel in Frankrijk voeren.

Wij zouden het fijn vinden als jullie onze website bezoeken, om te horen wat je mening is en je mag uiteraard ten alle tijden kopie, foto’s, filmpjes naar mij sturen en gaan we als bestuur kijken of het geplaatst mag/kan worden.

Verder verwijs ik jullie naar de mail gisteren van Peter.

Pas op jezelf en blijf a.u.b. gezond.

Ook de hartelijke groeten van mijn Willy.

Jaap Stienstra uw voorzitter

jl.stienstra1@kpnmail.nl