Foto/video

2018-05-08 KSCC Nijmegen krijgt zonnecellen

Het KSCC Schipperscentrum Nijmegen draagt haar steentje bij aan de vergroening van ons energieverbruik. Op dinsdag 8 mei werden op het bovendek twee zonnecelbanken neergelegd. Een vermoeiende klus in de volle zon en met hoge temperaturen. Op woensdag 23 mei werden ze aangesloten op het elektriciteitsnet.

2018-04-30 PWA vakantie 2018

We kunnen terugzien op een geslaagde vakantie op de Prins Willem Alexander. We vertrokken op 30 april in Nijmegen en gingen op vrijdag 4 mei in Arnhem van boord. Het weer zat niet altijd mee, maar de entertainment 's avonds maakte veel goed. Foto's Paul Leensen.

2018-04-22 Voorbereiding 1e H. Communie en Vormsel

Voorbereiding 1e H. Communie (donderdag 10 mei - Hemelvaart)  en Vormsel (zondag 20 mei 1e Pinksterdag) KSCC-Nijmegen.
Foto's: Tessa Verlaan

2018-04-21 Onderscheiding Aalmoezenier Van Welzenes

Op zaterdag 21 april 2018, Wereldcircusdag, ontving B.E.M. van Welzenes sdb bij Circus Freiwald uit handen van de voorzitter van het VNCO, de heer Marcel van den Ende te Drunen de Gouden Chapiteausleutel voor zijn tomeloze inzet voor het circus in Nederland en de rol die hij speelt bij het verbinden van deze sector.
Foto's: Frank Veldkamp

2018-04-12 KSCC Nijmegen Soos met ontmoetingsdag en modeshow

KSCC Nijmegen Soos met... organiseerde deze keer een ontmoetingsdag met koffie en wat lekkers en een lunch. 's Middags werd de nieuwste mode o.l.v. Jos de Haas geshowd door onze vrijwilligers. De gezellige dag werd afgesloten met een loterij waarbij leuke prijzen waren te winnen. Foto's Agnes Valentijn.

2018-04-02 KSCC Nijmegen Tweede Paasdag eucharistieviering

De eucharistieviering op Tweede Paasdag is goed bezocht. Perry Stekhuizen zong enkele prachtliederen en Hans Jacobs sloot de viering af met een overweging De Liefde geheten. Hij ontving een daverend applaus.

2018-03-25 KSCC Nijmegen Palmzondag

De Palmzondagviering op het KSCC parochiecentrum was zeer geslaagd. De kinderen hadden palmpasenstokken gemaakt en tekeningen meegenomen en een muzikale bijdrage was er van het KSCC-Koor. Foto's Leidy Janssen

2018-03-08 KSCC Nijmegen Soos met... bingo en een lezing over cybercrime

Donderdag 8 maart was er weer een fijne KSCC Nijmegen Soos met... Deze keer enkele ronden bingo waarbij schoonmaakspullen gewonnen konden worden. Gevolgd door een lezing over veilig internetten en e-mailen gegeven door Rob Tromp van Autena.

In Memoriam Ruud Lubbers

We herdenken op deze speciale manier de op woensdag 14 februari overleden heer Ruud Lubbers. Hij had een bijzondere band met het KSCC Schipperscentrum. Het echtpaar Lubbers was bij grote activiteiten van het KSCC altijd aanwezig. Een van die grote activiteiten was de opening van het KSCC schipperscentrum in Nijmegen door de heer R. Lubbers, minister-president van Nederland op de Tweede Pinksterdag,19 mei 1986. Het was een stralende dag. Tijdens de opening waren er honderden mensen: groot en klein. In zijn toespraak liet hij duidelijk merken dat hij het KSCC een goed hart toedroeg.

2018-02-07 KSCC Nijmegen - Het koor De Waalkanters vieren hun 9-jarig bestaan

Op woensdag 7 februari vierden De Waalkanters hun 9-jarig bestaan aan boord het KSCC Nijmegen Schipperscentrum. Huub en Willy zongen een duet zoals ook Kees en Truus. Hans Lentjes speelde het keyboard. Verder werd er een bingospel en een quiz gespeeld. En de bitterballen smaakten deze avond bijzonder goed. Foto's Gerard Verschuren.

« 2 van 2 »