Foto/video

2018-01-09 Binnenvaartsoos Zwijndrecht Nieuwjaarssoos

De nieuwjaarssoos op 9 januari was geweldig ! En wat een opkomst, wel 200 bezoekers geteld. Een echte topper ! De gasten werden net als andere jaren ontvangen met bubbelwijn en appelflappen. Twee van onze vrijwilligers begonnen al om 7 uur in de ochtend te bakken en het resultaat was er. Er zijn in totaal ongeveer 380 appelflappen gebakken. Gelukkig was er genoeg met deze grote opkomst van bezoekers. Het was een gezellig middag . Foto's Ina Feenstra.

2017-12-28, Telematicadag KSCC Nijmegen

Op donderdag 28 december 2017 vond de 22e Telematicadag plaats op het Schipperscentrum KSCC te Nijmegen. Thema van de 22e bijeenkomst was 'digitaler dan je denkt'. De Binnenvaart Telematica Award was deze keer voor Ronald Versloot.
Foto's Gerus Brugman

2017-12-25 Kerstmis Circus Freiwald Nijmegen

Op uitnodiging van de familie Freiwald werd de H. Mis op 1e kerstdag wederom in de piste van het Kerstcircus gehouden.  Foto's Gerus Brugman

2017-12-25 Kerstmis Wintercircus Freiwald Nijmegen

Namens de Bovak was de heer Atze J. Lubach, voorzitter,  aanwezig bij de viering in de circuspiste. Hij heeft een aantal foto's gemaakt.

2017-12-17 Kerstmarkt KSCC Nijmegen

Het was een drukte van jewelste. De kerstmarkt op het KSCC Schipperscentrum werd druk bezocht en er werd goed verkocht. Foto's Gerus Brugman

2017-12-15 KSCC Nijmegen Creadoe workshop kerststukjes maken

Onder leiding van Yvonne Meering waren 15 enthousiaste dames aanwezig om kerststukjes te maken. Het resultaat mocht er wezen. Foto's: Agnes Valentijn

2017-12-14 KSCC Nijmegen Soos met kerstbrunch

Op donderdag 14 december organiseerde KSCC Nijmegen Soos met... een kerstbrunch op ons schipperscentrum. Het werd een vrolijke bijeenkomst met gezamenlijk (kerst)liedjes zingen, een brunch en een verrukkelijk optreden van accordeontrio De Amaretto's. Zij verhoogde de sfeer met allerlei kerstliedjes en nodigde iedereen uit om mee te zingen. Daar werd gretig op gereageerd. Foto's Agnes Valentijn.

2017-12-06 Busreis naar de kerstmarkt in Essen en de mannen zetten thuis een boom op

Zoals elk jaar organiseerde Cora ook dit maal op woensdag 6 december een busreis naar de kerstmarkt in Essen. De bus vol vriendinnen hebben genoten van de reis en de kerstmarkt. Tegelijkertijd gingen de mannen aan de slag met het opzetten van de kerstboom bij het KSCC Parochiecentrum Nijmegen. Na afloop was er voor iedereen een of twee kommen erwtensoep, aangeboden door Sander en Lizette van m/s/ Factotum.

2017-12-05 Schipperssoos Zwijndrecht met Sinterklaasmiddag

5 December wordt op de soos ook gevierd. Hoewel onze bezoekers toch de kinderleeftijd ver achter zich hebben vinden de meesten het nog steeds gezellig om de verjaardag van Sinterklaas een beetje mee te vieren. Dit ging gepaard met live muziek en chocolademelk met of zonder rum. We werden verrast met heerlijke gebakjes gesponsord door bunkerstation 'Fiwado'.

Wij bedanken Fiwado hier voor ! Het bezoekers aantal was weer helemaal top, 130 bezoekers. De volgende soos is met kerstborrel. Komt u allemaal weer? Als het buiten slecht weer is en koud , vind u de warmte bij ons op de soos. Foto's: Jeanneke Wijnen

« 2 van 2 »