Laatste clubavond SV Sterreschans 29 maart en uitnodiging voor etentje voor leden

Op vrijdag 29 maart hebben we onze laatste clubavond in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3, in Doornenburg. We beginnen weer om 19.30 uur en om een uur of 10 is het mooi geweest. Koffie is op kosten van de club; drankjes mag je helaas zelf betalen.

Het wordt een bijzondere vrijdagavond. We hebben de eigenaren gevonden van de door Ben tijdens onze tentoonstelling getoonde naamplank. Ben had deze gevonden in de jaren 60, in de Byland. Na kort intensief speurwerk (Anneke bedankt) werd de familie Zijlmans gevonden. Zij hebben gevaren op de “Vrede”(later Chrisco), van 460 ton (stond ook op de plank). Vrijdagavond komen zoon John en zijn moeder de plank in ontvangst nemen. Hopelijk zijn we daar met een groot aantal leden getuige van.

Tijdens deze avond kunnen we ook nog even napraten over de geslaagde tentoonstelling. We kunnen ook overleggen welk dagtripje we voor de zomer nog kunnen maken.

Het Wapen van Rheden

Verder hebben een aantal leden voorgesteld om op 4 april te gaan eten bij Het Wapen van Rheden, in Rheden. Het is de bedoeling, dat we om 16.30 uur aan tafel gaan. Voorstel is om in Doornenburg, bij het Ontmoetingscentrum, om 15.15 uur te verzamelen. We willen graag uiterlijk op de clubavond van 29 maart weten wie er mee gaan. En we zouden ook graag weten wie er kan rijden zodat ook de mensen zonder auto mee kunnen. De vereniging zal het eerste drankje betalen. De maaltijd, in buffetvorm, zullen we zelf moeten betalen. De kosten hiervan bedragen € 22,50 per persoon.

Ook hebben we tijdens de tentoonstelling, nog een aantal mensen ontmoet, die (nog) geen lid wilden worden van Sterreschans. Ook zij zijn vrijdag 29 maart welkom op onze clubavond. Wellicht dat we hen ook nog kunnen overhalen om lid te worden.

Tot op onze, hopelijk drukbezochte clubavond, op 29 maart.