Livestream H. Mis zondag 22 november 11.00 uur

Op zondag 22 november is de H. Mis live te volgen via een uitzending op internet.

Voorganger is vandaag aalmoezenier Van Welzenes.

Hieronder hebben wij het misboekje van komende zondag toegevoegd als een pdf bestand dat u indien gewenst kunt printen als u naar de livestream uitzending kijkt op zondag 22 november.

Zondag 22 november misboekje.pdf

De H. Mis begint zoals vertrouwd om 11.00 uur. In het kwartier voor de heilige Mis kunt u kijken naar drie clips: Kermis, Binnenvaart en Circus. Klikt u hieronder op het minibeeldscherm om de H. Mis direct te bekijken. Klik in het minibeeldscherm op het witte vierkantje rechtsonder voor een groot beeldscherm. Met Esc gaat u weer terug naar de vorige situatie.

Om 10.55 uur luidt de kerkklok.

 

Hieronder staat ook nog de code. De code is in blauwe letters en is onderstreept. Deze kunt u, net zoals de laatste weken,  ook gebruiken voor het volgen van de livestream.

https://youtu.be/C3mWf66ON1A

Iets voor 11.00 uur klikt u direct op de code hierboven of u typt de code direct in Google in. U wordt dan automatisch verbonden met YouTube, het videoplatform van Google. U hoeft verder niets te doen.

De eucharistieviering kunt u rechtstreeks volgen op uw beeldscherm.

Wanneer u de uitzending op het hele beeldscherm wilt zien, klik u rechtsonder in het YouTube beeld op het witte vierkantje. De video zal nu het hele beeldscherm gebruiken. Druk op Esc wanneer u weer terug wilt naar de vorige situatie.

Na het einde van de viering stopt de uitzending en kunt u de computer afsluiten.

U wilt de uitzending terugkijken of heeft u de uitzending gemist? Geen probleem. Klik ook op bovenstaande code en dan op het rode vierkantje met het witte pijltje.

 

Het is nog steeds mogelijk om de livestream video van de Heilige Mis van

  • zondag 20 september
  • zondag 27 september
  • zondag 4 oktober
  • zondag 11 oktober
  • zondag 8 november
  • zondag 15 november

terug te zien. Ga dan naar onze foto/video webpagina.

 

Met vriendelijke groet,

B.E. M. van Welzenes

Landelijk aalmoezenier

Directeur KSCC