Livestream van Sinterklaas op bezoek KSCC parochiecentrum op zondag 29 november

Hallo allemaal.

Het is weer zover, de Sint is weer in het land.

Ook dit jaar zal Sinterklaas weer een bezoek brengen aan het KSCC Schipperscentrum in de Waalhaven in Nijmegen op zondag 29 november. Hij komt dan om ± 12.15 uur aan met de boot. (Als de waterstand het toelaat. Houdt u hieromtrent onze website in de gaten!)

Door de coronamaatregelen kunnen er helaas maar 5 kinderen aanwezig zijn op het Schipperscentrum met hun ouders. U kunt zich daarvoor op geven bij Mieke Bosman. Via de mail:  m.bosman@kscc.nl . De overige kinderen kunnen het bezoek van Sinterklaas volgen via de livestream. https://youtu.be/WmPQ8bMW2aU.

(De livestreamcode is overigens dezelfde als die voor de h. Mis gebruikt wordt. De uitzending gaat na de afsluiting van de viering gewoon door. Houdt u daar rekening mee wanneer u inschakelt op het livestreamkanaal.)

Maar Sinterklaas gaat goed met zijn tijd mee en het is dan ook mogelijk dat de ouders via een formulier ( te verkrijgen op het KSCC )  gegevens over hun kind aan de Sint door geven, zodat de Sint een persoonlijk woordje heeft voor de kinderen via de computer of de televisie. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Vanaf vrijdag 27 november tot vrijdag 4 december mogen alle kinderen van 10.00 uur tot 17.00 uur hun schoen ( voorzien van naam ) klaarzetten aan boord van het KSCC Schipperscentrum te Nijmegen. Lees hier meer over.

De kinderen en ouders mogen dan in de loop van de week de gevulde schoen op komen halen.

Omdat Sinterklaas heel erg van mooie tekeningen en kleurplaten houdt liggen er ook kleurplaten op het KSCC.

Veel plezier en vooral lief zijn en veel sinterklaasliedjes zingen.