Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Rotterdam

Donderdag 3 oktober 2019 |

Diergaarde Blijdorp, Rotterdam

De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB nodigen u van harte uit voor het eerste Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ontmoet!
Naast een programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. In kleine groepen wordt verdieping gezocht op vijf grote en actuele thema’s. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van speedmeets.

Ontdek!
Bent u klaar voor de toekomst? Kijkt u altijd eerst de kat uit de boom of bent u een haantje de voorste bij nieuwe ontwikkelingen? Er komt veel op u af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraagt u zich wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Worstelt u ook met de vraag of er later nog voldoende personeel is? Tijdens dit congres gaan wij antwoorden zoeken en vinden. Samen met u, deskundigen en koplopers op al deze gebieden.

Ontwikkel!
Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Door het geven van de meest actuele informatie op the Big 5 thema’s stimuleren we u om uw eigen pad te kiezen. De toekomst ziet er immers voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet altijd passend voor de ander. Op 3 oktober helpen we u bij het ontwikkelen van een eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij u past.

Zorg dat u erbij bent!
Reserveer 3 oktober alvast in uw agenda en meld u aan via de website van Nationaal Binnenvaart Congres