Richard Liefting nieuw CFO en lid RvB Meander-Prokino

Persbericht

De Raad van Toezicht van Stichting Meander-Prokino is verheugd te kunnen melden dat Richard Liefting per 1 september 2021 wordt benoemd tot CFO en lid van de Raad van Bestuur. Richard beschikt over een ruime ervaring als financieel directeur van diverse onderwijsorganisaties. Door de functies die hij bekleedde op het gebied van audits en bedrijfsvoering heeft hij ruime ervaring opgedaan met meerdere aspecten in het financiële werkveld, waardoor hij een brede blik heeft op de besturing van organisaties.

Richard Liefting zal samen met Käthe Laumans, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander-Prokino, verantwoordelijkheid dragen voor het dagelijks bestuur en de uitrol van de nieuwe strategie van alle organisatieonderdelen.

Liefting beschikt over bijna twintig jaar ervaring in het onderwijs in diverse leidinggevende functies op het gebied van Planning & Control. In de functies die hij bekleedde op het gebied van audits en bedrijfsvoering heeft hij ruime ervaring opgedaan met meerdere aspecten van de bedrijfsvoering, waardoor hij een brede blik heeft op de besturing van organisaties.

 

Kees Donkervoort

Voorzitter Raad van Toezicht

Stichting Meander-Prokino