TAKE OFF#9: Codarts Circus Afstudeeracts! op 22 en 23 juni

 

Maak kennis met het aanstormend talent van morgen! In een wervelende voorstelling presenteert Codarts Circus Arts twaalf internationale circusstudenten met hun individuele afstudeeracts.

U kunt de twee TAKE OFF#9 afstudeershows bijwonen, op vrijdag 22 en/of zaterdag 23 juni in het Oude Luxor Theater, Kruiskade 10, Rotterdam. Aanvang 20.00 uur (eindtijd 23.00u). Entree € 15,- per voorstelling, drankjes niet inbegrepen.

Als afsluitend onderdeel van het eindexamen laten ze eigen werk zien en geven hiermee hun visitekaartje af. Het eindresultaat is vaak even verrassend als intrigerend en uniek. De huidige lichting van de bacheloropleiding Circus Arts is afkomstig uit Duitsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Catalonië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De individuele optredens zijn zo divers als de performers zelf.

Foto: Marcel van Oostrom

Tekst gaat verder onder de afbeelding

De vierjarige bacheloropleiding Circus Arts van Codarts Rotterdam leidt circustalenten op tot professioneel uitvoerend en scheppend kunstenaar in één circusspecialisatie. Onder leiding van een internationaal docententeam en regisseurs uit de (circus)wereld wordt tijdens de studie al praktijkervaring opgedaan in o.a. voorstellingen op festivals en in theaters. Alumni gaan na hun opleiding aan de slag als zelfstandig circusartiest of als lid van een collectief in een (inter)nationaal gezelschap.