Vastenactie 2019

 

 

 

 

 

Met deze vastenactie ondersteunen we dit jaar drie projecten in de Derde Wereld.

 

 

 

 

We steunen het project van Pam van den Beld voor Children of Joy Home, een weeshuis voor meisjes tot 18 jaar, waar hard wordt gewerkt aan onderwijs en begeleiding.

Door opvang en onderwijs wordt niet allen gezorgd dat de meisjes een gedegen opleiding kunnen volgen, maar ook dat ze zich thuis voelen. Dat ze zich niet langer de ongewenste kinderen in de wereld voelen.

 

 

We steunen ook het project van broeder Kees Smeele in Congo. Het Maison Papy is een opvang voor straatkinderen tussen 6 en 20 jaar, in Kinshasa. Allen volgen onderwijs, lagere school, middelbaar of technisch onderwijs. Ze hebben al geen ouderlijke liefde dus probeert broeder Kees en de zijne, hen toch met liefde iets mee te geven voor het leven en dat ze zich in de opvang thuis voelen.

 

Laatst maar niet het minst steunen we het project van broeder Willy Leensen op Java. Broeder Willy runt in Muntilan een schooltje waar kinderen les krijgen, cursussen volgen voor een diploma. De jongens met een diploma krijgen van Willy dan een aanbevelingsbrief mee en hij bemiddeld bij een bedrijf voor deze jongens. Dat kan een bureau, winkel of fabriek zijn. Willy heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

Per 15 april hebben we al € 1.900,- opgehaald. We bedanken iedereen voor hun bijdrage.

Hoe kunt u helpen:

U kunt uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer

NL04 RABO 0135 8795 23

t.n.v.: Stichting K.S.C.C. voor Rijn- en Binnenvaart

o.v.v.: Vastenactie 2019

 

Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van de gele melkbus bij de ingang van ons kerkschip.

 

Hartelijk dank voor uw steun!